07 жовтня 2024

Правила вуличного руху


 Наймолодші вихованці гуртка "ПАПЕРОПЛАСТИКА" знають правила вуличного руху, значення кольорових вогників світлофора, основні дорожні знаки та правила переходу дороги... Але і їм слід ще більше потурбуватися про свою безпеку на дорозі!

Завдячуючи благодійній акції, що діяла у магазині "Ровер- плюс", керівник гуртка Лисак Наталія Андріївна, отримала флікери світловідбиваючі браслети для своїх вихованців.
Завдяки такому аксесуару видимість пішохода на дорозі збільшується до 130-150 метрів.
А з дальнім світлом фар водій бачитиме пішохода на відстані від 300 до 400 метрів, що особливо актуально на трасах.
А ще, дітвора виготовляла тематичну аплікацію "Поліцейський автомобіль" та об'ємну композицію "Дорога та автомобілі"
        

04 жовтня 2024

День захисту тварин

 #урок_доброти #happypaw

Сьогодні, 4 жовтня – у світі відзначають Всесвітній день тварин (World Animal Day) — міжнародний день, спрямований на привернення уваги людства до прав тварин та їх добробуту, так як щодня тварини опиняються на межі зникнення.
Під час війни цей день особливо важливий, адже наші менші брати теж потерпають від бойових дій. Тварини в українських зоопарках і в дикій природі дуже страждають від бойових дій.
Вихованці гуртків "ПАПЕРОПЛАСТИКА" та "ГЕОМЕТРИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ" цьогоріч приймають участь у V Міжнародному уроці доброти "Гуманне та відповідальне ставлення до тварин". Гуртківці виготовляли тематичні саморобки: котиків та песиків. Розмовляли про тварин та їх захист, про гуманне ставлення до них та їх значущість і неповторність.
Кожен із дітей знає про те, що ми з братами нашими меншими одна велика сім’я на планеті Земля і, роблячи добру справу, допомагаючи тваринам, ми допомагаємо собі.

01 жовтня 2024

День Захисників та Захисниць України. Відеопривітання.

 #День_Захисників_та_Захисниць_України

День захисників і захисниць України - це свято, яке відзначає мужність і героїзм людей, які стоять на захисті нашої країни.
Вшанувати наших відважних захисників, їх самопожертву та відданість вирішили вихованці гуртка "ГЕОМЕТРИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ". Діти записали віршоване відеопривітання та виготовили тематичні саморобки.
Слава Україні! Героям слава!