29 лютого 2024

 Мандрувати завжди цікаво і захопливо... А подорожувати морем - це неймовірна пригода.

Вихованці гуртка "ПАПЕРОПЛАСТИКА " полюбляють цікаві мандрівки, саме для морської подорожі вони й створили об'ємний корабель, а ще веселого пірата.

                

26 лютого 2024

 За статистикою, 80% людей мають домашніх улюбленців. При цьому, коти займають перше місце від загальної кількості вихованців.

Затишне муркотіння, м’які лапки... Хто хоч раз не приносив додому милий, пухнастий, беззахисний клубочок?! Мало хто, байдужий до цих грайливих, ласкавих і дуже розумних тварин.
Вихованці гуртків "ПАПЕРОПЛАСТИКА" та "ГЕОМЕТРИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ" навчались виготовляти диво-котиків , різнокольорових, автентичних із цікавими розкрасами-орнаментами...

         

24 лютого 2024

Леся Українка

 #Леся_Українка

«Ні! я жива! Я буду вічно жити! Я в серці маю те, що не вмирає» – промовляє до нас Леся Українка.
Ці слова стали пророчими для поетеси в боротьбі за любов, за життя.
25 лютого 2024 року ми відзначаємо 153 річницю від дня народження Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач) – геніальної дочки українського народу.
Вшановуючи цей день, вихованці гуртка "ГЕОМЕТРИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ" виготовили аплікаційні картини з об'ємними елементами - "Мавка", до одноіменної драми-фієрії "Лісова пісня".

         

20 лютого 2024

Небесна Сотня

 #Небесна_Сотня

День пам’яті Героїв Небесної Сотні відзначається щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента України.
Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані... Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі.
Трагічні події на майдані Незалежності увійшли до новітньої історії України і стали символом всенародного опору беззаконним діям тодішньої влади.
Для вшанування пам'яті Небесної Сотні, на гуртках "ПАПЕРОПЛАСТИКА" та "ГЕОМЕТРИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ" було проведено тематичні заняття, на яких діти ознайомилися із подіями днів боротьби та протистояння, а також виготовляли колективне панно "НЕБЕСНА СОТНЯ СТЕРЕЖЕ З НЕБЕС", свічі пам'яті, аплікації, ангелики...
Вічна слава героям!

           

15 лютого 2024

День св. Валентина

 #ДеньСвятогоВалентина

Теплом дитячих рук наповнені тематичні паперові саморобки до дня Св. Валентина вихованців гуртка "ГЕОМЕТРИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ".
Яскраві, різнокольорові сердечка свідчать про дитячу, щиру любов до найрідніших людей, до друзів...
Чудові валентинки стануть приємним сюрпризом для своїх адресатів.

          

14 лютого 2024

День св. Валентина


 #ДеньСвятогоВалентина

Любов така всеосяжна та багатогранна...
Вона зароджується ще під серцем матері, розквітає, дарує щастя та тепло, затишок....мир...
Наймолодші вихованці гуртка "ПАПЕРОПЛАСТИКА" зазделегідь підготували для любих батьків диво-валентинки. Таких дарунків не купиш у магазині, не замовиш по інтернету...
У дитячих роботах тепло їх сердець, їх частинка, якою з любов'ю до найрідніших людей у світі, вони діляться. Ці валентинки, як щирий дитячий цілунок, сповнений ніжності та доброти.



            

Майстерклас

 МАЙСТЕРНЯ Любові

"З любов'ю для найрідніших "
💌 Традиційно на День св. Валентина найдорожчим дарують вітальні листівки, які прийнято називати валентинками. Вони бувають різноманітними за формою та оздобленням, проте завжди мають сердечка ‒ символ любові.
І який рік уже поспіль традицією стало дарувати один одному валентинки та листівки, які символізують симпатію та любов. Діти виготовили валентинки для найрідніших їм людей - батькам.

          

09 лютого 2024

 Чи може бути забагато дракончиків? Ні, адже окрім того, що ці міфічні тварини є покровителями 2024 року, їх можна виготовляти із паперу у різних техніках.

На занятті, вихованці гуртка "ПАПЕРОПЛАСТИКА", навчалися виготовляти "літаючого" дракона, тіло якого - паперова "гармошка".
Цей дракон дуже гнучкий, звивистий і має незвичайний окрас, адже кожна дитини розмальовувала свого дракончика за власною фантазією.
А також, діти виготовляли іграшку "Дракончик вилуплюється із яєчка" із рухомими елементами.
Маля то ховається, то показується із яєчної шкаралупи.

08 лютого 2024

 Флексагони і флексори – це не просто іграшка, це цікавий засіб розвитку дітей.

Із року в рік STEM-іграшки набувають все більшої популярності. Причини цього очевидні: бавлячись з ними, дитина водночас розвивається та навчається.
Навчались виготовляти ці диво-іграшки і вихованці гуртка "ГЕОМЕТРИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ".

            

07 лютого 2024

 Дракон - міфічне створіння, яке уособлює у собі силу, мудрість...

За легендами, дракони наводили страх у людей, багато хто поклонялися йому...
Дракончики, яких виготовили вихованці гуртків "ПАПЕРОПЛАСТИКА" та "ГЕОМЕТРИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ" дуже миролюбні та грайливі. Вони уміють складатися та розтягуватися наче підзорна труба

                

06 лютого 2024

 "Покемони" - це незвичайні істоти, що живуть у ігровому віртуальному світі.

Кожен із них унікальний, із своїми властивостями, характером...
Вихованці гуртка "ПАПЕРОПЛАСТИКА", за допомогою техніки оригамі, виготовили своїх чудернацьких покемонів - Пікачу та Бульбозавра.