28 грудня 2023

Майстер-клас

 Новорічні свята, мабуть, найсвітліші в нашому повсякденні, їх люблять як діти, так і дорослі. Новий рік завжди пов’язаний з мріями про краще майбутнє. Тож нехай такий складний старий 2023 рік залишиться позаду, а прийдешній принесе нам перемогу, мир та краще життя. Щоб всі наші добрі думки та бажання здійснились.

Новий 2024 рік, за східним календарем, проходитиме під символом Дракона, а його особливість – у творчій натурі. А приготування до новорічних свят спонукають до творчості.
Тому сьогодні, 28 грудня був проведений майстер-клас з виготовлення новорічних іграшок «Символ року».
Щоб зробити оригінальну фігурку дракона варто мати лише натхнення та включити фантазію! Під час роботи панувала затишна творча атмосфера. Дракончики вийшли всі різні, але кожен гарний по своєму. Сподіваємось цей майстер-клас став для дітей ще одним чарівним кроком у Новий рік!

23 грудня 2023

 Незабаром Різдво!

Про народження Ісуса, Сина Божого, нам об'явить Ангел Різдва, запаливши на небі найяскравішу Зірку.
Дух Різдва вітав на занятті гуртка "ПАПЕРОПЛАСТИКА", де наймолодші вихованці своїми рученятами виготовляли Ангеликів, що тримають у руках Зірку .
Хай Ангел Божий завітає до кожної хатинки, принесе звістку про народження Ісуса, подарує нам надію, укріпить віру та донесе до Бога наші молитви про ПЕРЕМОГУ


20 грудня 2023



 Ангел – безумовний символ Різдва в Україні.

Ангели є носіями радості і володіють надприродними можливостями робити чудеса і можуть принести щастя в дім.
Всім хочеться, щоб сталося щось незвичайне в Різдвяну ніч, щоб прилетів добрий Ангел і виконав всі наші бажання.
Аплікаційну рельєфну картинку "Новорічно-різдвяний Ангел" виготовляли вихованці гуртка"ГЕОМЕТРИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ". Діти вірять, що Бог та його Ангели зараз поряд з кожним нашим захисником, ведуть їх до нашої ПЕРЕМОГИ

15 грудня 2023

 Вихованці гуртка "ПАПЕРОПЛАСТИКА" навчалися працювати у техніці оригамі.

Виготовляли будинок, ялиночку та Санту. Усі ці елементи уміло поєднали на колі-основі. Новорічно-різдвяний віночок оздобили ватою, як імітація снігу, та паперовими сніжинками.
Діти ще виготовляли об'ємні тематичні саморобки та розмальовки з елементами витинанки.




 Наймолодші вихованці гуртка "ПАПЕРОПЛАСТИКА" сьогодні мали нагоду розфарбовувати будиночок Санти. А ще, виготовляли кумедного оленя Бублика. Напевне він схожий на бублик?


   

11 грудня 2023

Виставка

 Вихованці гуртка "ПАПЕРОПЛАСТИКА" підготували композицію "Дракон - символ 2024 року" на виставку-конкурс "Замість ялинки - зимовий букет".

Сподіваємося, що дана композиція отримає призове місце!



06 грудня 2023

День Збройних Сил України


 6 грудня, в день ухвалення 1991 року Закону України «Про Збройні сили України», українці відзначають державне свято – День Збройних Сил України – свято справжньої мужності, героїзму і відваги.

Українська армія – сила і гордість нашої Батьківщини. Українські військові довели, що вони найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші воїни у світі.
Вихованці гуртків "ПАПЕРОПЛАСТИКА" та "ГЕОМЕТРИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ" вшанували День ЗСУ, виготовляли тематичні саморобки та навіть синьо-жовті літаки.
Бажаємо кожному захиснику і захисниці повернутися додому цілими і неушкодженими, і принести із собою перемогу!



05 грудня 2023

Нагородження

 Напередодні дня Св.Миколая усі в передчутті дива, дарунків, радості, перемоги...

Так приємно отримувати подарунок чи винагороду за свої старання, добрі справи, чуйність...
Вихованці гуртків "ПАПЕРОПЛАСТИКА" та "ГЕОМЕТРИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ", взявши участь у IV Міжнародному уроці доброти, виготовивши тематичні вироби, отримали СЕРТИФІКАТИ.✨
Це маленька, але така приємна подяка дітям за їх доброту до братів наших менших: котиків та песиків.